Tecnopréstec

Preguntes freqüents (FAQs)

Totes les biblioteques de campus presten ordinadors portàtils, tablets i carregadors (amb el tablet), càmeres de vídeo, memòries USB, lectors de llibres electrònics, calculadores, ratolins (per als espais de treball) i auriculars. 

Pots demanar-los al taulell de la biblioteca.

Per a més informació, consulta les condicions de préstec d'aquest material.

Necessites disposar del carnet UdL i signar el full d'autorització per sol·licitar tecnopréstec que et facilitaran a la teva biblioteca de campus el primer cop que utilitzis el servei.

Alguns usuaris expressament autoritzats poden utilitzar les biblioteques de la UdL i el servei de préstec entre d'altres. Pots comprovar si pertanys a algun dels col·lectius autoritzats i quines són les condicions de préstec.

Has de demanar qualsevol equipament tecnològic al taulell de la teva biblioteca de campus.

Si ho fas a la Biblioteca de Cappont, hauràs de fer-lo als següents taulells:

  • Planta 1: llapís per a la pissarra digital de l'espai 1.8
  • Planta 2: per a ordinadors portàtils, tablets i carregadors (només amb tablet), memòries USB, calculadores i auriculars
  • Planta 3: càmeres de vídeo

Sí, els ordinadors portàtils que prestem estan equipats amb Windows 10.

Sí, pots treure'l de la biblioteca i utilitzar-lo pel campus, però no el pots treure del campus.

Sí, pots renovar-los, sempre i quan no hi hagi cap usuari que els hagi reservat. En aquest cas, hauries de tornar el document al més aviat possible.

El material tecnològic que hagis agafat en préstec has de retornar-lo al mateix taulell on te l'han deixat.

Tornar amb retard aquest material està considerat com a falta lleu i la sanció aplicable consisteix a suspendre el privilegi de treure aquest material en préstec durant un mínim de 10 dies (ampliables en cas que siguis reindident). Per a més informació, consulta la normativa de tecnopréstec.