Llibres electrònics

La Biblioteca compta amb una àmplia col·lecció digital de llibres en format electrònic, tant subscrits com d'accés gratuït.

 

Col·leccions de llibres electrònics

Acta Horticulturae

Àmbit agrícola

Plataforma que dóna accés a llibres electrònics de l'àmbit agrícola

Biblioteca Jurídica Digital

Dret

Permet la descàrrega lliure i gratuïta de publicacions molt diverses: codis de normativa actualitzada, monografies jurídiques, tractats, textos històrics, revistes científiques de l'àmbit jurídic, estudis, comentaris jurisprudencials, etc.

eBooks UPC

Llibres tècnics

És una plataforma d'accés als llibres tècnics de la Universitat Politècnica de Catalunya, editats per Iniciativa Digital Politècnica (IDP).

CAB eBooks

Turisme, agricultura, veterinària i medi ambient

És una interfície que dóna accés a llibres electrònics a text complet relacionats amb els estudis de Turisme i l'àmbit de l'agricultura, la veterinària i el medi ambient.

Digitalia Hispánica

Multidisciplinària i en llengua castellana

És una interfície que dóna accés a llibres electrònics a text complet de temàtica multidisciplinària i en llengua castellana.

EBSCOhost

Humanitats i Ciències Socials

És una interfície que dóna accés a llibres electrònics a text complet especialitzats en Humanitats i Ciències Socials

eDU-Library

Multidisciplinària

EDU-Library és un portal de lectura de llibres electrònics de temàtica multidisciplinària de l’editorial Documenta Universitaria.

E-LIBRO

Multidisciplinària

Plataforma que dóna accés a llibres electrònics multidisciplinaris.

Gale Virtual Reference Library

Principalment enciclopèdies especialitzades en ciència, tecnologia i medicina

Gale Virtual Reference Library és una base de dades que conté una selecció d’obres de referència electròniques, principalment enciclopèdies especialitzades en ciència, tecnologia i medicina.

Lecture Notes in Computer Science

Informàtica i enginyeries

Versió electrònica a text complet de la col·lecció de monografies "Lecture Notes in Computer Science" (LNCS).

Inclou les subcol·leccions "Lecture Notes in Artificial Intelligence" (LNAI) i "Lecture Notes in Bioinformatics" (LNBI).

MyiLibrary

Multidisciplinària

Plataforma que dóna accés a llibres electrònics multidisciplinaris.

ScienceDirect

Multidisplinària

ScienceDirect és una base de dades de revistes i llibres editats per Elsevier i per altres editorials com Academic Press, North Holland o Pergamon.

Conté revistes publicades des de l'any 1995 i llibres de diferents temàtiques: agricultura, arts i humanitats, biologia, ciència dels materials, ciències socials, economia, enginyeria civil, enginyeria química, enginyeria informàtica, física, matemàtiques, medi ambient, medicina i sociologia.

SpringerLink

Multidisciplinària

SpringerLink és una plataforma que dóna accés al text complet de revistes i llibres publicats per Springer-Verlag i altres editors, com Urban and Vogel, Steinkopff, Birkhäuser i Kluwer.

Thomson Reuters Proview

Dret

Plataforma d'accés a manuals i codis actualitzats, la majoria publicats l'any 2017, de les àrees de dret civil, eclesiàstic, internacional privat, mercantil, processal, romà, administratiu, constitucional, financer, penal, etc.

Wiley

Multidisciplinària

Plataforma que dóna accés a llibres electrònics multidisciplinaris.