Com accedir als recursos electrònics des de fora de la UdL

Preguntes freqüents (FAQs)

VPN UdL+SAML (FortiClient)

Podràs accedir als recursos electrònics establint una connexió VPN. Aquesta connexió s'estableix entre el dispositiu amb el que estàs treballant remotament i el servei de VPN de la UdL de forma segura. Això permet que els dispositius que es connectin a la VPN puguin accedir als serveis TIC interns de la UdL de la mateixa forma que ho farien si estiguessin connectats a la xarxa de la universitat.

Doble factor d'autenticació (2FA)

El doble factor d'autenticació (2FA) és un mecanisme que s'estableix per enfortir i dotar de major seguretat als accessos a les aplicacions.

Afegeix més seguretat al mètode tradicional d'usuari/contrasenya, ja que afegeix una validació mitjançant un codi que l'usuari ha de conèixer i que té una validesa de curta durada. En el cas de la UdL, el doble factor d'autenticació es fa a través d'una aplicació instal·lada als telèfons intel·ligents (Smartphone), que permet disposar d'aquests codis de validació.

Suport a l'usuari/ària:

Al Portal de Serveis TIC hi podràs cercar ajuda o obrir una consulta específica sobre la connexió VPN.

Connecta't amb èxit