Fotocòpies i impressions

Preguntes freqüents (FAQs)

Sí, si ets membre de la comunitat universitària d'una altra universitat o usuari/ària expressament autoritzat/da, podràs fotocopiar i/o imprimir, però has de demanar un codi ID al taulell de la biblioteca i carregar saldo amb el número que et facilitem.

Cada còpia en b/n costa 0,050€. Si la còpia és en color el preu és de 0,110€.

La màquina accepta monedes, bitllets i targeta de crèdit.

També pots carregar saldo amb targeta de crèdit a través del web http://papercut.udl.cat

A les màquines carregadores, l'import mínim és de 0,10€ (amb targeta de crèdit és de 5€). Si ho fas a través del web http://papercut.udl.cat, l'import mínim serà de 5€.

Abans de fotocopiar i/o imprimir, has de seguir els següents passos:

Si disposes del carnet UdL (opció recomanable)

  1. El primer cop que utilitzes el servei has d’associar el carnet UdL amb el teu nom d’usuari i amb la contrasenya de la universitat. Un cop feta l’associació, podràs utilitzar el servei amb la lectura del carnet.
  2. Carrega el teu compte amb saldo a les màquines que trobaràs a la biblioteca. Pots fer-ho amb el carnet UdL (si has associat el carnet) o amb les credencials de la universitat (nom d’usuari i contrasenya del Campus Virtual). Tens 2 opcions per afegir saldo al teu compte:
    1. A través dels carregadors que trobaràs a la biblioteca, en efectiu o amb targeta de crèdit
    2. A través de Papercut, amb targeta de crèdit
  3. Pots recollir els treballs impresos en qualsevol fotocopiadora de la universitat Pots recollir els treballs impresos en qualsevol fotocopiadora de la universitat

Si no disposes del carnet UdL o no l’has associat

  1. Pots utilitzar el servei autenticant-te a les màquines amb el Carnet UdL, nom d'usuari i contrasenya o número d'identificació (ID). Si no ets membre de la comunitat universitària, cal que t’adrecis als taulells de les biblioteques, on se’t facilitarà el número d'identificació (ID).
  2. Pots carregar diners al teu compte de dues maneres: A través dels carregadors que hi ha a les biblioteques o directament a través de Papercut.

Pots imprimir des dels ordinadors de la biblioteca, o bé enviar a imprimir des de qualsevol ordinador, dispositiu mòbil o tauleta connectada a internet a través del web http://papercut.udl.cat > opció Impressió web.

Podràs recollir el teu document en un màxim de 24 hores a qualsevol fotocopiadora de la UdL.