Tecnopréstec: préstec de material tecnològic

Descarregar Pdf

Consulta la disponibilitat

Totes les biblioteques de la UdL disposen de préstec de dispositius electrònics adreçat a la comunitat universitària i a altres usuaris autoritzats.

Les biblioteques us ofereixen un ventall de dispositius electrònics adaptats a les vostres necessitats. Entre ells, tenim: 39 portàtils, 55 tablets, 2 bateries externes, 7 lectors de llibres electrònics, 8 calculadores, 5 ratolins, 1 carregador de PC, 32 memòries USB, 37 carregadors de tablets i 18 auriculars. La majoria d’aquest material es presta per un període de 4 hores per tot el campus.

Des de fa uns mesos també disposem de 4 videocàmeres i 4 trípodes que podeu agafar en préstec. Aquest nou servei està pensat per poder enregistrar les presentacions per als treballs fi de grau i de màster (TFG i TFM) i també per gravar vídeos a l’exterior, per exemple, pels treballs acadèmics creatius.

En tot moment podeu consultar la disponibilitat d’aquests dispositius a través de la pàgina web de Biblioteca i Documentació. Per utilitzar aquest servei necessiteu el carnet de la biblioteca, i si és la primera vegada que utilitzeu el tecnopréstec, caldrà que signeu el full d’autorització, que us facilitaran al taulell de la vostra biblioteca.

Si teniu algun dubte podeu consultar l'apartat de Preguntes freqüents (FAQs).