Setmana Internacional de l'Accés Obert

Descarregar Pdf

Del 25 al 31 d'octubre es celebra arreu del món la International Open Access Week, iniciativa anual per promoure l’accés obert (AO) en el món acadèmic i de la recerca. Aquest any el seu lema és "És important com obrim el coneixement: construir equitat estructural".

Per sumar-nos a aquest esdeveniment, la unitat de Biblioteca i Documentació ha preparat una biblioguia on s'hi poden trobar informacions i infografies  sobre la ciència oberta i l'accés obert. També s'hi troba la guia de recursos educatius oberts: Kit de REA,  en la que Biblioteca i Documentació ha participat, proporciona informació i eines per conèixer què són els recursos docents en obert, com crear-los, utilitzar-los, reutilitzar-los i compartir-los.

El passat 15 d'octubre, el Kit REA (Recursos Educatius en Obert) de Rebiun va obtenir el "Open Educational Award for Excellence" en la categoria "Open Reuse / Remix / adaption Award" de l'Open Global.

Ens podeu seguir al compte @bibliotequesUdL, on anirem informant d'aspectes rellevants que s'estan treballant en Ciència Oberta.

Us convidem a celebrar-la i a explorar-la!