Sant Jordi a les biblioteques de la UdL

Descarregar Pdf
DracSantJodi
Drac a la biblioteca del CAFIV. FOTO: Biblioteca CAFIV

Per celebrar la Diada de Sant Jordi, les biblioteques organitzen diferents activitats que es duran a terme al llarg de la setmana:

  • Paradetes de llibres

Com cada any, les biblioteques instal·len paradetes amb llibres per a que els usuaris i usuàries  se’ls enduguin gratuïtament.

Trobareu llibres procedents de fons de donació, duplicats i/o no incorporats a les nostres col·leccions. Us convidem a agafar el  llibre que més us agradi.

  • Fes match amb un llibre

La Biblioteca de Lletres oferirà des del dimecres i fins diumenge llibres de prosa i poesia embolicats amb un missatge sorpresa a dins. 

  • Photocall del Llibre Gegant de Sant Jordi

Us convidem a que vingueu a la Biblioteca del CAFIV (antiga ETSEA) on podreu visitar l’actual exposició de Sals de brollador i aigües minerals i participar, el dia 21, a una degustació de sals i a un concurs d’un pack de sals de brolladors. A més a més hi trobareu un photocall del Llibre Gegant de Sant Jordi i un drac gegant que decora la biblioteca.

  • Projecte Signatura

En el marc dels actes de celebració del 50è aniversari de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, es presentarà la biblioguia de les monografies escrites per professorat del centre i que es troben dipositades a la Biblioteca del CAFIV.

 

Bona Diada de Sant Jordi!