Renovació de la Biblioteca de Ciències de la Salut

Descarregar Pdf

La Biblioteca de Ciències de la Salut ha dut a terme una acurada planificació i execució d’obres que ha culminat en la transformació de tota la biblioteca.

S’han creat dues noves sales de treball col·laboratiu, amb mobiliari flexible, multifuncionals i adaptables a les necessitats dels usuaris:

  • Sala Roc Pifarré, inclou 4 espais de treball de 4 places cadascun i un projector.
  • Sala Teresa Ribalta, inclou 2 espais de treball de 4 places cadascun.

També s’està acabant de muntar un nou espai anomenat “La Consulta”, on els alumnes podran fer pràctiques d’entrevista clínica, pràctiques de fisioteràpia, podran veure vídeos i fer gravacions. “La Consulta” estarà equipada simulant una consulta clínica, taula, dues cadires, una llitera per a massatge, tv, ordinador, webcamp.

Aprofitant les obres de les noves sales s’ha reorganitzat tots els espais de la biblioteca:

  • La planta 0 inclou el taulell d’informació i préstec, una zona d’estudi informal amb butaques còmodes, una àmplia zona d’estudi amb soroll moderat, la fotocopiadora, ordinadors per a la consulta i una zona de descans.
  • La planta -1 conté el fons bibliogràfic, els bucs d’estudi individual en silenci, la nova sala “La consulta” i una sala on hi ha ubicat el fons de reserva, el fons de revistes i Fons Roc Pifarré i altres llegats.
  • Magatzem de la biblioteca, s’han incorporat noves prestatgeries.

Us hi esperem!