Primer mapa interactiu de fons Next Generation a Catalunya

Descarregar Pdf

El Departament d’Economia i Hisenda ha fet públic el mapa interactiu dels fons Next Generation EU a Catalunya, que permet visualitzar com s’estan distribuint, municipi a municipi, els fons procedents del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR). Es tracta d’una eina pionera a nivell estatal.  

Aquesta eina interactiva i visual agrupa tota la informació dels recursos que arriben a Catalunya procedents de les diferents administracions que canalitzen aquests fons europeus (Generalitat, govern central i altres organismes públics). Per fer-ho, la Generalitat ha consultat la informació disponible en diferents bases de dades i les ha consolidat en un mateix gràfic. 

La informació que apareix al mapa s’actualitzarà periòdicament i permet conèixer la distribució que s’ha fet d’aquests recursos, a través de les convocatòries, a les diferents àrees geogràfiques del territori, ja sigui per vegueries, per comarques o per municipis. 

El mapa conté dades de les convocatòries resoltes i situa al territori els fons captats per ens locals, empreses, centres de recerca, centres de formació o altres entitats, ubicats en aquell punt geogràfic concret. No té en compte les licitacions ni les concessions directes de les administracions a altres entitats del sector públic. 

Més informació sobre els fons Next Generation

Font: Generalitat de Catalunya, Departament d'Economia i Hisenda.