Obertura de les biblioteques

Descarregar Pdf

Consulta la biblioguia de serveis 

 

 
 

A partir del dimecres, 15 de juliol, les biblioteques de la UdL que romandran obertes són: Biblioteca de Lletres i Biblioteca Pla de la Massa -Igualada- de 9 a 15h.

Les biblioteques us ofereixen un entorn segur: els espais i els equipaments es desinfecten periòdicament i els llibres passen el període de quarantena. Per accedir a les biblioteques us demanem que utilitzeu la mascareta, que feu ús del gel hidroalcohòlic, que mantingueu la distància física i que respecteu tota la senyalització que trobareu a les biblioteques.

En aquesta biblioguia podeu consultar els diferents aspectes relacionats amb els serveis oferts. Us recordem que disposeu de la biblioguia "Accés a la biblioteca des de casa" on trobareu serveis i recursos d'informació en línia. 

Pel que fa al termini de devolució dels documents s’ha ampliat fins al 15 de setembre per tal d’evitar desplaçament innecessaris.

Per estar al dia de tota la informació us recomanem que ens seguiu a les nostres xarxes socials: instagramtwitter i facebook.