Obertura de la nova Biblioteca de Ciències de la Salut d'Igualada

Descarregar Pdf

Aquesta setmana ha obert les portes la nova Biblioteca de Ciències de la Salut a les noves instal·lacions de Salut del Campus Universitari d’Igualada-UdL. 

El 3 d’abril, van començar les classes a l’edifici ubicat al passeig Verdaguer de la capital de l’Anoia. Aquest edifici té una capacitat per a 500 estudiants i acull el Grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia, que fins ara s’ubicaven a La Teneria.

Es tracta d’un edifici sostenible i dotat amb una alta eficiència energètica. Compta amb 16 aules, un gimnàs per a les pràctiques dels estudiants de fisioteràpia, tres laboratoris per a les pràctiques dels estudiants de Nutrició (Microbiologia, Bioquímica, Microscòpia i Processat d’Aliments), una aula d’habilitats pels estudiants d’infermeria al costat del 4D-Health, diverses sales d’estudis i una biblioteca.

La Biblioteca de Ciències de la Salut d’Igualada cobreix l'àmbit temàtic dels estudis impartits a l’edifici: infermeria, fisioteràpia i nutrició humana i dietètica. Té una superfície de 241 m2, amb una capacitat de 118 places de lectura. Compta també amb dos espais de treball en grup, una fotocopiadora i ordinadors portàtils per sol·licitar en préstec, entre d’altres. Trobareu tota la informació actualitzada a la web de la unitat de Biblioteca i Documentació.