Nou curs, nous serveis!

Descarregar Pdf

Cartell del nou servei de préstec de videocàmeres

Biblioteca i Documentació ofereix, a partir d'avui, el servei de préstec de videocàmeres, que se suma al reeixit servei de tecnopréstec, que permet agafar en préstec ordinadors portàtils, tauletes tàctils, lectors de llibres electrònics, memòries USB, calculadores, etc.

Aquest nou servei està pensat per poder enregistrar les presentacions per als treballs fi de grau i de màster (TFG i TFM) i també per gravar vídeos a l'exterior, per exemple, pels treballs acadèmics creatius. Per utilitzar-lo és necessari el carnet de la universitat i, si és el primer cop que s’utilitza el Tecnopréstec, haver signat el full d’autorització que es facilita als taulells de totes les biblioteques.

Les videocàmeres són un equip format per una videocàmera Sony HD, una bateria, una targeta de memòria, cables USB i HDMI, un trípode, un transmissor, un receptor i un adaptador.

Les biblioteques de Cappont i de Lletres disposen de dos equips de gravació cadascuna. A més, la de Cappont compta amb un espai a la tercera planta per gravar i produir els vídeos.

Per conèixer tots els detalls d’aquest nou servei, s’ha preparat aquesta biblioguia