Exposició bibliogràfica: “A la recerca d’un món millor”

Descarregar Pdf

La Biblioteca Jaume Porta i el Centre de Documentació en Cooperació i Solidaritat (CDOCS) Arcadi Oliveres Boadella, us conviden a visitar l'exposició A la recerca d'un món millor que difon el fons bibliogràfic especialitzat en temes relacionats amb la cooperació per al desenvolupament i la solidaritat, com ara el desenvolupament humà i l'Agenda 2030, la pau, els drets humans, la immigració, el medi ambient i la sostenibilitat, el comerç just, les relacions internacionals, la  governabilitat i la globalització entre d'altres.

El passat 22 de juny de 2021 el Consell de Govern de la UdL va aprovar atorgar-li el nom d'Arcadi Oliveres Boadella al Centre en motiu de la recent desaparició de l'Arcadi i el vincle que des de sempre va mantenir amb la UdL. 

L'exposició està situada a la primera planta de la biblioteca. També hem elaborat una biblioguia on trobareu informació sobre la cooperació en la comunitat universitària, l’Agenda 2030, l’homenatge al professor, economista i activista Arcadi Oliveres, la bibliografia exposada, i altres aspectes sobre la figura d’Arcadi Oliveres.

 

Passeu i gaudiu-la!