Emissió del debat sobre l'estat de la Unió 2021

Descarregar Pdf

Les representacions de les institucions europees a Barcelona i Televisió de Catalunya facilitaran senyal institucional amb interpretació al català. El debat comptarà amb interpretació a les llengües oficials de la UE

El dimecres 15 de setembre, la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, pronunciarà el seu segon discurs sobre l'Estat de la Unió (SOTEU per les sigles en anglès) al Parlament Europeu a Estrasburg. La sessió, presidida pel president del Parlament Europeu, David Sassoli, començarà a les 9h.

Quan la presidenta de la Comissió Europea finalitzi el seu discurs intervindran els líders dels set grups polítics del Parlament Europeu i diputats no inscrits. El debat clourà a migdia, després de les respostes de la presidenta von der Leyen a les preguntes i intervencions dels membres del Parlament. El llistat d’oradors estarà disponible a partir de demà a la tarda en aquesta pàgina web del Parlament Europeu.

En un any marcat pels efectes de la pandèmia del Coronavirus, Europa mira cap al futur amb una esperança renovada. Enguany la Unió Europea ha destinat una gran part dels seus esforços a adquirir vacunes per a tots els europeus, enfortir la cooperació internacional contra la pandèmia i per avançar cap a la recuperació amb els fons NextGenerationEU.

Com es pot seguir el debat?

Televisió de Catalunya, en col·laboració amb les institucions europees a Barcelona, oferirà el debat amb interpretació en català a través del canal 3/24.

 El debat també es podrà seguir en directe per EbS+ (Europe by Satellite) en versió original i en totes les llengües oficials de la Unió Europea.

Xarxes socials

Les insititucions europees a Barcelona també difondran el debat via les seves xarxes socials:

• Representació de la Comissió Europea a Barcelona:Facebook /Twitter

• Oficina del Parlament Europeu a Barcelona:Facebook / Twitter

Més informació

Pàgina web del SOTEU 2021