Els candidats a la presidència de la Comissió Europea defensen les seves propostes

Descarregar Pdf

Dijous a la tarda va tenir lloc al Parlament Europeu el debat d'Eurovisió entre els candidats a la presidència de la Comissió Europea.

Walter Baier (Àustria, Esquerra Europea), Sandro Gozi (Itàlia, Renew Europe Now), Ursula von der Leyen (Alemanya, Partit Popular Europeu), Terry Reintke (Alemanya, Verds Europeus) i Nicolas Schmit (Luxemburg, Partit dels Socialistes Europeus) van participar en el debat, organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió (UER) en col·laboració amb els partits polítics europeus i el Parlament Europeu.

El debat es va centrar en l'economia i la feina, la defensa i la seguretat, el clima i el medi ambient, la democràcia i el lideratge, la migració i les fronteres i la innovació i la tecnologia.

Hi va haver preguntes de l'audiència present a l'hemicicle i de participants en els esdeveniments organitzats per les oficines del PE als Estats membres, així com procedents de les xarxes socials i formulades pels moderadors. Els candidats també es van enfrontar a rondes de preguntes individuals en format d'entrevista amb els moderadors.

Podeu tornar a veure el debat al Centre multimèdia del PE i a la pàgina web de la UER.

Font: Parlament Europeu