El fons Biblioteca Fonoteca de l’Auditori Enric Granados s'incorporarà al catàleg de la Biblioteca de la UdL

Descarregar Pdf

Signatura del Conveni / Foto: Paeria

Avui s’ha signat un conveni de col·laboració entre la UdL i l’Ajuntament per a regular la incorporació de registres bibliogràfics de la Biblioteca Fonoteca de l’Auditori Enric Granados amb la finalitat de que formin part del catàleg de la Biblioteca de la UdL.

La tipologia documental de la Biblioteca Fonoteca de l’Auditori Enric Granados està formada per gairebé 6.000 documents que inclouen: 2.960 discs compactes (CDs) catalogats de música clàssica dels segles XX i XXI, jazz, blues, pop-rock, tradicional, ètnica i folklore, bandes sonores, coral, banda, etc.; 1.521 monografies de la secció de referència (diccionaris i enciclopèdies), monografies que tracten de música en les seves diferents vessants i un petit apartat de llibre infantil de temàtica musical. També inclou 1.418 partitures i 52 títols de revistes.

El conveni té una vigència de dos anys, renovables, i estableix que la Biblioteca Fonoteca de l’Auditori dependrà tècnicament de Biblioteca i Documentació, la qual donarà informació tècnica i assessorament, garantint l’accés al catàleg i al servei de préstec.

Més informació:

Biblioteca incorpora el catàleg i la fonoteca de l'Auditori Enric Granados