Diàleg sobre l’estratègia “de la granja a la taula”. Dilluns 27 de setembre a les 17h

Descarregar Pdf

Amb motiu de la tramitació parlamentària de l’estratègia “de la granja a la taula”, per a un sistema alimentari just, saludable i respectuós amb el medi ambient, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza un diàleg amb l’eurodiputat Antoni Comín (NI), ponent a l’ombra de l’informe d’opinió de la comissió de Desenvolupament, la professora del Departament de Geografia de la Universitat de São Paulo Larissa Mies Bombardi i el director del màster d’agricultura Biològica de la UB, F. Xavier Sans. Modera la periodista Marta Molina. La trobada es podrà seguir per streaming a http://youtube.com/parlamenteuropeu.

Un component clau del Pacte Verd Europeu és l'estratègia Farm to Fork (F2F), o “de la granja a la taula”, per a un sistema alimentari just, saludable i respectuós amb el medi ambient, publicada per la Comissió Europea el 20 de maig de 2020. L'estratègia estableix una visió per a un sistema alimentari europeu amb una petjada ambiental i climàtica reduïda fins al 2030, que sigui resistent i que pugui garantir la seguretat alimentària i la sostenibilitat davant el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat. L’Estratègia s’acompanya d’una llista de 27 accions a realitzar fins al 2024.

El diàleg telemàtic es podrà seguir a www.youtube.com/parlamenteuropeu, amb interpretació català-portuguès, i l’audiència podrà presentar les seves preguntes a través del xat de YouTube.

Més informació