Cloenda de l'exposició bibliogràfica Samuel Gili Gaya: la pedagogia incontestable

Descarregar Pdf

El dia 23 d'octubre, a les 12 del migdia, tindrà lloc a la Sala de juntes de la 2a planta del Recorat la cloenda de l'exposició bibliogràfica Samuel Gili Gaya: la pedagogia incontestable.

L'exposició que es pot visitar del 3 de setembre al 9 de novembre, ha volgut retre un homenatge a un dels seus fills il·lustres: gramàtic, lingüista, lexicògraf, crític literari i, per damunt de tot, Mestre.

L'exposició s'ha realitzat en aquestes dates donat que enguany se celebra el 75è aniversari de la publicació a Mèxic de la primera edició del “Curso superior de Sintaxis española”.

La cloenda anirà a càrrec de la Dra. Neus Vila, Vicerectora d'Estudiants, que parlarà sobre la figura de Samuel Gili Gaya i posteriorment es farà un recorregut per l'exposició.

Des de Biblioteca i Documentació s'ha elaborat una àmplia i detallada biblioguia on podem trobar, entre altres ítems: la seva biografia, obres destacades, accés a una part del fons digitalitzat, relació del fons bibliogràfic exposat i una galeria d'imatges. 

Us convidem a assistir a l'acte de cloenda.