S'obre el termini de sol·licitud perquè 36.000 joves nascuts el 2005 rebin un bo de viatge gratuït

???label.download.pdf???

La Comissió posa en marxa avui la convocatòria de tardor de DiscoverEU, gràcies a la qual 36.000 joves rebran un bo de viatge gratuït per explorar Europa. 

Aquesta ronda de candidatures comença avui a les 12.00 hores (hora central europea d'estiu) i finalitzarà el 18 d'octubre, dimecres, a les 12.00 hores també. Els joves que vulguin aconseguir un bo de viatge han de presentar la seva sol·licitud al Portal Europeu de la Joventut i contestar un qüestionari amb cinc preguntes, més una de desempat. Els candidats admesos que hagin nascut entre l'1 de gener i el 31 de desembre del 2005 podran fer un viatge per Europa durant un període màxim de trenta dies entre l'1 de març del 2024 i el 31 de maig del 2025. Poden presentar-se a la convocatòria sol·licitants de la Unió Europea i dels tercers països associats al Programa Erasmus+, és a dir, Islàndia, Liechtenstein, Macedònia del Nord, Noruega, Sèrbia i Turquia.

La Comissió fomenta els viatges sostenibles per ferrocarril. Tot i això, s'han previst disposicions especials per als joves de les regions ultraperifèriques, els països i territoris d'ultramar, les zones remotes i les illes.

Més informació

DiscoverEU

Portal Europeu de la Joventut

Consulteu el comunicat de premsa complet aquí.