Sant Jordi a les biblioteques de la UdL

Descarregar Pdf

Per celebrar la Diada de Sant Jordi, les biblioteques organitzen i/o participen en diferents activitats:

  • Paradetes de llibres

Les biblioteques de la UdL, volem celebrar aquesta diada tan especial, la festa de la rosa i el llibre, amb les paradetes de llibres de temàtica diversa.

Trobareu llibres procedents de fons de donació, duplicats i/o no incorporats a les nostres col·leccions. Us convidem a agafar el  llibre que més us agradi.

  • Concurs a Instagram

A través d’aquesta xarxa social sortegem el llibre Soc més de l’Oest del Sr. Postu i el Joc del Marraco creat per la il·lustradora Andrea de Castro.

Trobareu les bases del concurs al compte d’instagram @bibliotequesudl

El sorteig es resoldrà el dia 26 d'abril.

  • Participació en l’Exposició del 50 aniversari del Premi del Llibre Agrari

Aquesta exposició romandrà al Claustre de la Pensativa al Rectorat entre els dies 21 d'abril i el 27 de maig. La Biblioteca de l'ETSEA hi col·labora amb l’elaboració de la biblioguia  i amb els fons bibliogràfics exposats. El dia 21 d'abril hi haurà l'acte de presentació on hi participa la Directora de Biblioteca i Documentació.

  •  Col·laboració en la iniciativa d’Agrotecnio

El personal de la Biblioteca de l’ETSEA i del CDE col·laborarà en la iniciativa d'Agrotecnio compartint vídeos a les xarxes socials recomanant obres de temàtica agroalimentària dipositades a la biblioteca.

  • Punts de llibres confeccionats per la Biblioteca de Lletres

La Biblioteca de Lletres regalarà als usuaris que agafin llibres en préstec, punts de llibres amb imatges d’una il·lustració d’un goig del fons Sol Torres.

 

Bona Diada de Sant Jordi!