Fons Màrius Torres

Descarregar Pdf

Revisió del Fons Màrius Torres

A la Biblioteca de Lletres s’ha aprofitat a fer una revisió de les monografies del Fons Màrius Torres, que es distribueixen en tres apartats: els llibres que el poeta tenia al Sanatori, els llibres de la família i les obres de recepció de Màrius Torres. Aquest últim apartat es troba en constant actualització. L’última adquisició és Paralel rivers, una selecció de poesies traduïdes a l’anglès.

Màrius Torres a la sèrie documental Senyora Isabel

Senyora Isabel és una sèrie documental de sis capítols que gira al voltant de les diferents maneres de sentir, entendre i emocionar-se amb la poesia a partir de la relació entre una neta i la seva àvia, una poetessa de Girona. Al capítol del diumenge, 24 de gener, que gira a l'entorn de l'amor, hi apareix el poeta Màrius Torres. Per aquest motiu, el director i la guionista del programa van visitar el Fons Màrius Torres de la Biblioteca de Lletres.

Ruta literària Màrius Torres

En el marc de la III Jornada-Col·loqui Miquel Martí i Pol de Literatura i Educació, que aquest any gira a l'entorn de Màrius Torres, al canal de Youtube Jaumedelleida s'ha publicat el vídeo Ruta literària MÀRIUS TORRES, una part del qual es va enregistrar a la Biblioteca de Lletres.