Com configurar la wifi

Preguntes freqüents (FAQs)

La xarxa sense fil de la UdL permet a tots els col·lectius de la comunitat universitària accedir a Internet sense la necessitat d'una connexió per cable del seu dispositiu, amb la qual cosa s'afavoreix la mobilitat dels usuaris.

Eduroam

Ajuda

Disposeu dels instal·ladors per als diferents sistemes operatius aquí:

Dispositius compatibles:

Linux: les principals distribucions, Android 4.3+, Chrome OS, Apple OSX 10.7+, dispositius Apple IOS: iPhone, iPad,, iPod touch, MS Windows: 10, 8, 7, Vista

UdL

Si no pertanyeu a la comunitat universitària, la UdL us ofereix accés a internet a través de la xarxa UdL.

Portal de Serveis TIC

Al Portal de Serveis TIC hi podràs cercar ajuda o obrir una consulta específica sobre la configuració de la wifi.