Biblioteques i Unitats

La biblioteca té una distribució territorial en quatre campus: Campus de Cappont, Campus de Rectorat, Campus de Ciències de la Salut i Campus de l'ETSEA.

Biblioteca de Cappont

Cobreix l'àmbit temàtic dels estudis impartits al campus: dret, economia i empresa, turisme, arquitectura tècnica i edificació, enginyeria informàtica, mecànica, electrònica, industrial i automàtica, energia, sostenibilitat, educació infantil, primària, social, treball social i psicologia.

  • Ubicació: Centre de Cultures
Centre d'Estudis i Documentació de les Dones (CEDD)

És una secció del Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona (SIED) destinada a donar suport a l'estudi, la docència i la recerca sobre temes de gènere.

Centre de Documentació en Cooperació i Solidaritat (CDOCS)

És un centre de recursos, de les terres de Lleida, especialitzat en temes relacionats amb la cooperació per al desenvolupament i la solidaritat, com ara el desenvolupament humà, la pau, el drets humans, la immigració, el medi ambient i la sostenibilitat, el comerç just, les relacions internacionals, governabilitat i globalització entre d'altres.

Direcció i Unitat Tècnica Central (UTC)

Des d'aquesta unitat s'implementen i es coordinen nous projectes, recursos i serveis que s'ofereixen a la comunitat universitària.

Biblioteca de Lletres

Cobreix l'àmbit temàtic dels estudis impartits al campus: història, història de l'art, geografia i ordenació del territori, comunicació i periodisme audiovisuals, estudis anglesos, estudis catalans i occitans i estudis hispànics (llengua i literatura).

Biblioteca de Ciències de la Salut

Cobreix l'àmbit temàtic dels estudis impartits al campus: medicina, ciències biomèdiques, infermeria, fisioteràpia i nutrició humana i dietètica. Ubicació: planta baixa de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia.

Biblioteca de Ciències de la Salut - Campus Igualada

Cobreix l'àmbit temàtic dels estudis impartits al campus: infermeria, fisioteràpia i nutrició humana i dietètica

Biblioteca de l'ETSEA

Cobreix l'àmbit temàtic dels estudis impartits al campus: biotecnologia, ciència i salut animal, ciència i tecnologia d'aliments, enginyeria agrària i alimentària, forestal i veterinària i ciència i producció animal.

Centre de Documentació Europea (CDE)

Centre especialitzat que recull i difon les publicacions oficials de la Unió Europea. Obert al públic en general.