Com configurar la wifi

Preguntes freqüents (FAQs)

La xarxa sense fil de la UdL permet a tots els col·lectius de la comunitat universitària accedir a Internet sense la necessitat d'una connexió per cable del seu dispositiu, amb la qual cosa s'afavoreix la mobilitat dels usuaris.

Eduroam

Disposeu dels instal·ladors per als diferents sistemes operatius aquí:

Dispositius compatibles:

Linux: les principals distribucions, Android 4.3+, Chrome OS, Apple OSX 10.7+, dispositius Apple IOS: iPhone, iPad,, iPod touch, MS Windows: 10, 8, 7, Vista

CONGRES

CONGRES és l'essid que permet l'accés web a Internet a persones visitants a la UdL. Permet l'accés tant a persones que fan estades a la nostra Universitat, com a les que assisteixen a congressos i altres events similars.