Exposició bibliogràfica: Capri. Per morir-se de riure (l'humor a la llengua)

Descarregar Pdf

Fotografia extreta de la coberta del llibre Capri. Per morir-se de riure de Teresa Serés


La Biblioteca de Cappont conjuntament amb Edicions i Publicacions de la nostra Universitat us conviden a gaudir de l'exposició bibliogràfica Capri. Per morir-se de riure (l’humor a la llengua) que podeu visitar del 25 de febrer al 30 d’abril a la primera i segona planta de la Biblioteca de Cappont. La mostra inclou una quarantena de vinils dels seus monòlegs i una trentena de llibres sobre humor.

L’exposició vol retre un homenatge a l’actor i humorista Joan Capri. La seva participació en obres de teatre i els monòlegs que va enregistrar el van convertir en un emblema de l’humor català.

L’exposició coincideix amb la presentació del llibre Capri. Per morir-se de riure de l’autora Teresa Serès, professora de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la UdL.

Des de Biblioteca i Documentació s’ha elaborat una àmplia i detallada biblioguia on podeu trobar: enllaç a la bibliografia exposada, l’estudi de l’obra d’en Joan Capri, la discografia dels monòlegs Capri, introducció a la premsa humorística, satírica i l’humor gràfic, etc. La podeu consultar des del següent enllaç: http://biblioguies.udl.cat/capripermorirsederiure

I no oblideu mai que la rialla és la distància més curta entre dues persones.

Passeu i gaudiu-ne!