Descobreix el nou CercaTot

Descarregar Pdf

CercaTot és una eina de descoberta que permet, fent una única cerca, trobar els recursos impresos disponibles a les biblioteques de la UdL i accedir a recursos electrònics, incorporant el fons de llibres i revistes electròniques i el fons del Repositori Obert UdL, que abans calia cercar per separat.

Incorpora funcionalitats interessants com:

- Caixa de cerca única.

- Cerca més fàcil i intuïtiva. Els resultats es presenten de manera uniforme, independentment del format (llibres, articles de revista, tesis doctorals, etc.).

- Cerca avançada per combinar camps i afinar una cerca i també seleccionar o desactivar els filtres disponibles (tipus de material, idioma, data).

- Possibilitat de fer una cerca per veu.

- Disseny adaptat a qualsevol dispositiu mòbil.

- Accés a “El meu compte”.

- Reservar i renovar documents en préstec.

- Guardar registres i cerques preferides.

- Accés al text complet més ràpid a través d’un botó fàcilment visible.

- Accés al text complet d’articles de revistes, tesis doctorals i llibres disponibles en accés obert.

- Possibilitat de saber com citar les fonts trobades.

- Enllaç a les bases de dades, etc.

Es pot accedir al CercaTot directament a través d'aquest enllaç o bé des de la pàgina d'inici del web de Biblioteca i Documentació.

El nou CercaTot és fruit de la implementació del nou sistema de gestió bibliotecària Alma, d’Ex-Libris, a les biblioteques membres del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC). Aquest nou sistema està basat completament en el núvol, facilita la gestió dels materials impresos, electrònics i digitals en una sola interfície i inclou l’eina Primo per a la cerca i descoberta dels recursos.

Trobareu més informació de totes les funcionalitat sen aquesta biblioguia.