Setmana del Joc a les biblioteques de la UdL

Descarregar Pdf

Del 4 al 10 de novembre es celebra la Setmana internacional del Joc a les Biblioteques, una iniciativa de l'American Library Association per tal de connectar els usuaris a través de les seves biblioteques al voltant del valor educatiu, lúdic i social dels jocs.

Les biblioteques de la UdL també s'han volgut sumar en aquesta iniciativa, per això hem creat un espai amb diferents jocs de taula i de lògica perquè passeu una bona estona, us relaxeu i desconnecteu de les vostres hores d'estudi. Trobareu jocs variats com escacs, trencaclosques, perplexus, tangram, katamino, rummi, chocalate fix, tantrix, rush hour, etc.

També continua en marxa l'Escape Room sobre l'Accés obert. Durant el joc haureu de resoldre un seguit d'enigmes que us ajudaran a derrotar el malvat que ha tancat tota la recerca de la Universitat de Lleida. Així doncs, la vostra tasca consistirà en rescatar la recerca, alliberar-la, i aconseguir que torni a ser pública i gratuïta. Cal inscripció a través del calendari d'activitats de la pàgina web de Biblioteca i Documentació.

Vine a jugar!!