Jove (Journal of Visualized Experiments)

Descarregar Pdf

Accedeix a JoVe

La unitat de Biblioteca i Documentació de la UdL ha subscrit JoVE (Journal of Visualized Experiments), una revista científica en format vídeo, creada l'any 2006, dedicada a la publicació de la recerca científica, revisada per experts i que ajuda els investigadors a reproduir en un laboratori les noves tècniques experimentals.

Cobreix mètodes de recerca i tècniques experimentals de diversos àmbits. Les biblioteques de la UdL us donen accés a:

 • Science Education que conté vídeo-articles enfocats a la docència de conceptes clau i tècniques bàsiques dels àmbits temàtics de biologia, física, enginyeria, química, habilitats clíniques, ciències mediambientals i psicologia, així com tècniques de laboratori. Els materials incorporen subtítols i/o el text de l’article en castellà.

   
 • totes les seccions de la Video revista JOVE, relacionats amb la investigació científica.

  Els seus articles publiquen tècniques experimentals en format visual, a més del text del protocol, amb la finalitat d'augmentar la productivitat, la reproductibilitat i la visibilitat de la investigació científica. Aquesta secció, enfocada a la publicació de la recerca, es divideix en les subseccions: Behavior, Chemistry, Genetics, Biochemistry, Developmental Biology, Immunology and Infection, Bioengineering, Engineering, Medicine, Biology, Environment, Neuroscience, Cancer Research. Els articles de recerca (entre 60 i 70 nous cada mes) s'indexen a PubMed/Medline, Scopus, Web of Science, ChemAbstract i Scifinder i, segons el Journal Citation Reports, l'any 2018 va tenir un factor d'impacte de 1.108

   Hi podeu accedir des del Cercatot de la web de Biblioteca i Documentació:

  Journal of visualized experiments 
  Science education database

També us hem preparat una guia d’ús on podreu trobar informació de com accedir, quin contingut hi ha, principals característiques, com exportar cites, com incrustar els vídeos a Sakai, com elaborar tests per a les vostres assignatures, etc.


Esperem que us sigui de molta utilitat!